Citat dana Nemam strpljenja za određene stvari. Ne zato što sam postala arogantna, već zato što sam već došla u period kada više ne želim da gubim vreme na nešto što mi je neprijatno ili bolno 07:30
Citat dana Tajna je u tome što tajne nema. Radite sve ono što znamo: nemojte pušiti, spavajte dovoljno, pijte dovoljno vode i pronađite ono što vas čini srećnim 07:30
Citat dana Pravite greške. Strašno je, ali kada ih napravite, tada zaista istražujete život i živite ga punim plućima 07:30
Citat dana Uvek osetim istinsko strahopoštovanje prema ljudima kojima je tako udobno u sopstvenoj koži i koji beskompromisno prihvataju to ko su 07:30
Citat dana Mama mi je jednom rekla: Ako moraš da razgovaraš sa više osoba o istom problemu, ne želiš pomoć, već pažnju 07:30
Citat dana Svaka ljubav i zajednički život je biljka koju treba da negujete, da je osvežavate, ali desi se i da ona usahne 07:30
Citat dana Moj partner mora da bude vitez. Kad vam neko daje vetar u leđa, vi možete da osvojite svet 07:30
Citat dana Pokažite mi osobu koja nikada nije napravila grešku i pokazaću vam nekoga ko nije mnogo postigao 07:30
Citat dana Meni je porodica i danas na prvom mestu. Moja deca, pa tek onda sve ostalo. Posao nikada nije bio ispred porodice 07:30