Citat dana Žena mora da voli jednog ili dva pogrešna muškarca u svom životu da bi znala da ceni onog pravog 08:05
Citat dana Dođete kući, skuvate kafu, sednete u fotelju, a oko vas tišina. I svako sam bira šta je to - samoća ili sloboda 08:17
Citat dana Ništa nije vrednije od smeha. To je snaga da se smeješ i napustiš sebe, da budeš svetlost 08:10
Citat dana Dosadili su mi oni koji su skloni da preuveličavaju sve, i veoma mi je teško da prihvatim ljude koji ne vole životinje 08:55
Citat dana Glavna emocija čoveka je ljubav, a voleti se ne može ni u prošlosti ni u budućnosti, već samo u sadašnjosti 15:55
Citat dana Onog trenutka kada žena odustane od sebe, kada više ne bude malo provokativna, koketna, tada gubi svoj sjaj 09:21
Citat dana Dok sam bila devojčica niko mi nikad nije rekao da sam lepa. Svim devojčicama bi se trebalo govoriti kako su lepe, čak i ako nisu 10:05
Citat dana Mislila sam da starost znači manje posla i manje ljubavi, ali radim više nego ikad i i dalje sam zaljubljena 08:55