Citat dana Najvažnija stvar za samopouzdanje je disciplina - da budete stvarno dobri u nečemu. Tada se osećate kao da ste na vrhu sveta 07:30
Citat dana Ne volim flertovanje i kada nekoga volim, uvek dam sve od sebe - možda i previše. A onda morate stalno da radite na tome 07:30
Citat dana Nije odnos papir, nema brojanja, svođenja računa, već treba da se uživa, da se daje, a da postoji osoba koja je spremna sve to da primi 07:30
Citat dana Za dobar brak su potrebni strpljenje, razumevanje i ljubav. Meni je uvek jedno od te tri stvari falilo 07:30
Citat dana Možda je moj problem u braku bio taj što sam želela i bliskost i nezavisnost. To je teška granica za hodanje, a obe potrebe su podjednako važne za brak 07:30
Citat dana Čovek ima samo jednu pravu ljubav i jednom kada je pronađete, bez obzira na to da li ste je sačuvali ili izgubili, nikada se nećete oporaviti 07:30
Citat dana Mislim da je magija veoma povezana sa srećom. Ona nije tu sve vreme, ali postoje predivni trenuci magije u svačijem životu 07:30
Citat dana Vrhunac ljubavi je kad dvoje postanu prijatelji - kad se razumeju, poštuju, podržavaju, kad se zajedno smeju 07:30
Citat dana Ako muškarac dozvoli da svi moji psi spavaju sa nama u krevetu, to je za mene najromantičnija stvar. Morate voleti moje pse da biste voleli mene 07:30
Citat dana Tamo gde nema tajni, gde se ništa ne krije, tamo se sve zna i sve može da se vidi. A kada je ljubav iskrena i čista, tajni nema 07:30