Zdrava kuhinja

TESTENINA PO RECEPTU JEDNE OD NAJZGODNIJIH ŽENA NA SVETU! Kremasta pasta koja će vas oduševiti!

Recept za ovaj ukusan obrok je sa svetom podelila čuvena menkenka Điđi Hadid i otad je postao viralan.

Slika Autora
bySrećne

29.04.2022 08:00

TESTENINA PO RECEPTU JEDNE OD NAJZGODNIJIH ŽENA NA SVETU! Kremasta pasta koja će vas oduševiti!
tiktok/printscreen-harrycoop.er

Ukoliko vam se za ručak jede nešto brzo i slasno, portal Srećna Republika vam otkriva kako da napravite ukusne taljatele u kojima uživa čak i čuvena manekenka Điđi Hadid. Za pripremu će vam biti potrebno svega 15 minuta, a za uživanje u njima još manje, ako je suditi po neodoljivom ukusu.

Sastojci:

  • glavica crnog ili crvenog luka
  • 2 ili 3 čena belog luka  
  • 100 ml pasiranog paradajza
  • 200 ml neutralne pavlake
  • 250 g taljatela
  • 50 g rendanog parmezana
  • bosiljak
  • origano
  • so
  • biber
  • maslinovo ulje
@harrycoop.er Jeste probali recept za tjesteninu od Gigi Hadid? To je ovaj recept! ( osim votke 😂). Pisani recept u komentaru! #harrycoopersfood #gigihadidpasta #recepti #kuhanje ♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

Priprema:

Na ringlu stavite tiganj i u njega sipajte maslinovo ulje. Kada se ono zagreje, stavite sitno seckani crni ili crveni i beli luk u tiganj da se proprže. Nakon toga, u tiganj dodajte pasirani paradajz. Izmešajte sve začine, bosiljak, origano, biber i so, pa ih dodajte u tiganj. Zatim dodajte neutralnu pavlaku sosu u tiganju, pa sve to zajedno promešajte i sjedinite.

Taljatele prethodno skuvajte po uputstvu sa pakovanja i procedite ih, ali vodu u kojoj su se kuvale sačuvajte, jer će vam biti potrebna za sos. U tiganj dodajte skuvane taljatele i 200 mililitara vode u kojoj su se one kuvale, pa sve to lepo promešajte i pustite da sos prekrije testeninu.

Testeninu i sos ostavite na tihoj vatri da krčkaju 3 do 4 minuta, a nakon toga u tiganj dodajte rendani parmezan. Sve to dobro izmešajte kako bi se sir otopio i sjedinio sa prelivom. Nakon toga, ovo kremasto zadovoljstvo je spremno za serviranje. 

Prijatno!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)