Ispovesti Posle 11 godina braka otkrila suprugovu MRAČNU TAJNU: Ušla u njegov nalog i zanemela od šoka - zbog onoga što je pronašla odmah je podnela ZAHTEV ZA RAZVOD! 20:30
Citat dana Kad završiš u srećnom u braku, vidiš da su čak i propale veze prekrasno radile na tome da te dovedu do toga 07:30
Brak i veze Psiholozi otkrili ZAŠTO se sve više parova razvodi posle 50. godine: Jedan trenutak u životu otkriva istinu o braku 22:01
VIP Ešton Kučer i Mila Kunis slave 11 godina braka: Ljubav koja je počela pred kamerama i danas INTRIGIRA JAVNOST 19:01
VIP Šok-PRIZNANJE Penelope Kruz o braku s Havijerom Bardemom: Još ga upoznajem i posle 33 godine! (GALERIJA) 22:01
Ispovesti Brak mi je postao dosadan, pa sam završila sa majstorom za internet: Ne mogu da pogledam muža u oči 22:01
Brak i veze Nije stres, nisu ni deca: Ovo je pravi razlog zbog kojeg INTIMNI ODNOSI postaju sve ređi u vezama 21:01
Brak i veze Ako partner sve češće ne želi intimni odnos, obratite pažnju na ovih 8 stvari: Jedna može promeniti sve 21:01
Citat dana Nisam prosečna srpska žena koja trpi 24 godine, izrodi decu, pa se razvede. Meni je brak trajao sedam dana, ali sam za to vreme stvarno uživala 07:30
VIP Nikada se nisu venčali, ali njihova ljubav traje duže od mnogih brakova: Goldi Hon i Kurt Rasel imaju ljubavnu priču na kojoj im zavidi ceo Holivud 17:01
VIP TAJNA BRAKA Toma Henksa koji traje 38 godina: Glumac otkrio pravila srećne ljubavi – jedna navika sve menja (FOTO) 20:01