Ispovesti Otkrila sam TAJNU svog supruga koju je krio 20 godina: Njegovo PRIZNANJE me je potpuno slomilo - rekao je da se oseća kao da čini "božije delo"! 21:01
VIP Čuveni holivudsku GLUMAC je više od 50 godina u srećnom braku: Bio sam ludo ZALJUBLJEN U NJU one sekunde kada sam je ugledao! (GALERIJA) 20:01
VIP ČARLI ČAPLIN se oženio 36 godina mlađom i to kao četvrtom ženom: Ono što mu je odgovorila na prosidbu NIKO NIJE ZABORAVIO! (GALERIJA) 17:01
Citat dana Verujem u izreku: "Bolje dobar razvod nego loš brak." Ni zbog čega ne patim jer znam da sam u svakom trenutku postupala iz srca i ljubavi 07:30
VIP Slavna Sara Džesika Parker puni 61, ali njen život nije bajka: Suprugu je oprostila svaku PREVARU, uz OVO obrazloženje! (FOTO) 21:01
Brak i veze Poslala je PORUKU bivšem mužu 12 godina posle razvoda: Dva meseca čekala je odgovor koji je promenio sve (FOTO) 20:01
Zanimljivosti Ko ide u goste na MLADENCE, u buket cveća obavezno neka doda ove dve BILJKE - veruje se da donose sreću i čuvaju brak od iskušenja 17:01
Citat dana Prijateljstvo i zabava su sastojci koji nedostaju svakom neuspešnom braku, a prisutna su u svakom uspešnom 09:09
VIP ČAK NORIS se smrtno zaljubio u prvu suprugu, a još više u drugu, koja je 23 godine mlađa: Bio je presrećan što ima unučiće koji su stariji od neke njegove dece! (GALERIJA) 16:01
VIP Samo jedan POGLED uhvaćen na crvenom tepihu zapalio mreže - da li je ovo KRAJ za Bezosa i Loren? 09:40