Ispovesti Spavala sa mužem 365 dana bez pauze: Ono što se desilo njenom telu, a i braku, NIJE OČEKIVALA 21:20
Ispovesti JEDAN SUSRET posle 12 godina promenio mi je život: Mislila sam da sam u srećnoj vezi, a onda se iz prošlosti pojavio ON 21:20
Deca ISPOVEST PEDIJATRA ganula je sve do suza: "Dovezena mi je beba bez pulsa, bila je hladna, a onda se desilo ČUDO" (VIDEO) 12:05
Ispovesti Ne spavam noćima - NEKO ME JE VIDEO u kolima sa drugom ženom: Prestravljen sam da bih mogao da izgubim decu na razvodu! 20:01
Roditeljstvo JELENA VIŠEKRUNA je 5 godina pokušavala da ostane trudna: Otišla sam u manastir, kleknula i dogodilo se ČUDO (VIDEO) 12:01
Ispovesti Prokockao sam našu ušteđevinu zbog ONLAJN AFERE: Sada me ucene guraju u očaj, svaki put je sve gore, mogu da IZGUBIM SVE 20:20
Ispovesti Nije ni slutila kakav će joj život biti posle udaje za Turčina: Zbog onoga što joj je radio pobegla je u Rusiju 22:01
Ispovesti Planirali su putovanje, a onda je otkrila TAJNE beleške svog dečka: Okrenuo joj se želudac kada je pročitala šta misli o njoj 22:01
Zanimljivosti DANILO se vratio iz AMERIKE u BEOGRAD i dočekao ga je ŠOK: Ne može da veruje šta vidi i pita Beograđane OVO (VIDEO) 12:45
Ispovesti Svi drugari mi zavide na "ljubavnim podvizima": Ne znaju tajnu koju krijem od svih, niti bih se usudio da kažem naglas! 22:01
Porodične priče SVEKRVA je svaki dan ulazila u naš stan dok nas nije bilo: Odlučila sam da postavim KAMERE i šokirala sam se onim što sam videla 19:30
Roditeljstvo Nevena je ostala trudna sa 15 i mesecima je to krila od roditelja! Ocu je ISTINU rekla porukom, a reakcija je bila NESTVARNA 12:45