Ispovesti Sačekala me je PORUKA NA AUTOMOBILU: Nisam mogla da verujem šta čitam, ali sam znala - BRAK mi se u tom trenu RASPAO! 22:01
Ispovesti Otkrila sam TAJNU svog supruga koju je krio 20 godina: Njegovo PRIZNANJE me je potpuno slomilo - rekao je da se oseća kao da čini "božije delo"! 21:01
Ispovesti Posle svakog napada zaboravljala je muža: Ono što je muž radio svaki put topi i najtvrđa srca 20:30
Ispovesti Preko kamere za ljubimca otkrila šta joj DEČKO radi dok je na putu - sada razmišlja o RASKIDU 22:01
VIP EMOTIVNO SA DRINOM: Cune mi je govorio da sam kao Žanka Stokić! EXTRA NENA bez zadrške o svemu (FOTO, VIDEO) 19:01
Ispovesti Njen sin me je udario kad nas je uhvatio: Osam godina KRIJEM AFERU sa ženom svog brata! 21:01
Ispovesti TRUDNA sam, a ne znam KO JE OTAC: Jedan me je zaprosio, a ja živim u strahu od istine! 22:01
VIP EMOTIVNO SA DRINOM: Glumica Vesna Stanković o borbi sa rakom, strahu da ćerke ne ostavi bez majke i snazi koju je pronašla u Milunki i Žanki 19:01
Ispovesti Isprobala sam odnos sa mužem ispred ogledala: Ono što se desilo potpuno je promenilo naš brak! 21:01
Ispovesti Planiram svadbu sa verenicom, ali ne mogu da prekinem AFERU SA KOLEGINICOM: Izgubio sam kontrolu, koristimo svaku prostoriju u hotelu gde radimo! 22:01
Ispovesti Mislila sam da me muž VARA, nisam mogla da odolim i angažovala sam privatnog detektiva: Istina je bila mnogo gora! 21:01
VIP Iza osmeha slavne glumice krio se PAKAO: Sa 19 godina prekinula trudnoću, a onda je usledio horor 20:30