Citat dana Zastupam nezavisne žene koje same zarađuju za život i koje su pozitivan uzor za mlade 07:30
Citat dana Vaspitana sam s idejom da možeš da sažaljevaš sebe, ali da onda moraš to da prevaziđeš jer te sažaljenje nikuda ne vodi 07:30
Citat dana Ista sam kao druge žene. Imam nesavršene grudi, imam celulit i opet sam veoma zavodljiva 07:30
Citat dana Ako sa sobom nosite bes i ružne emocije, to će se videti na vašem licu. Besni ljudi nisu lepi 07:30
Citat dana Novak mi je doneo ljubav, strast, radost i intenzitet deljenja života sa nekim ko nikada ne prestaje da pomera sopstvene granice 07:30
Citat dana Srećna sam kada se probudim i kada shvatim da su svi oni ljudi koje volim najviše na svetu zdravi i da su tu 07:30
Citat dana Što ti je teži život, više naučiš i ideš dalje. Sve sam shvatala kao izazov, a ja volim izazove 07:30
Citat dana Potreba za stalnim razvijanjem i učenjem jeste jedina stvar koja može uticati na pravljenje razlike u vašem životu 07:30
Citat dana U životu je najbitnije da vas voli dobar čovek, žene koje to nemaju, pogotovo posle porođaja, mogu da prođu pakao 07:30