Zanimljivosti PORODILA SE, a 12 nedelja kasnije saznala da je PONOVO TRUDNA: "Potpuno ludilo, imaćemo dve beba u roku od godinu dana"! 19:01
Roditeljstvo Da li biste pustili BEBU DA PLAČE? Francuski roditelji se zaklinju da ovaj trik zapravo pomaže u uspavljivanju dece! 17:01
Brak i veze Svi misle da nam je veza savršena: Istina iza zatvorenih vrata je drugačija, SRAMOTA me je da priznam TAJNU koju krijemo 22:01
Zanimljivosti Majka je davne 1971. dala oglas za DADILJU: Ni sanjala nije da će joj ona OTETI BEBU, 51 god kasnije DNK test otkrio sve 21:01
Ispovesti Nakon raskida sa dečkom saznala da je u DRUGOM STANJU: Kada mu je saopštila radosnu vest, kao da ju je polio hladnom vodom 22:01
Ispovesti Sumnjam da sam OTAC DETETA koje drugi muškarac odgaja kao svoje: Beba ima MOJE OČI, ali niko ne sme da zna za nas! 21:20
Deca Svi u šoku trljaju oči kada vide ovu BEBU: Sa 3 meseca ima kose više od svih, kažu da je preslikan ELVIS PRISLI! (VIDEO) 18:40
VIP Ana Kurnjikova raznežila svet: Fotografija sa potpisom "Moja sunca" obišla planetu i osvojila sva srca 08:55
Porodične priče Porodična drama: Žena želi da svom sinu da ime po ocu, ali njenoj sestri to smeta 21:20
Ljubimci ZLATNI RETRIVER je prišao novorođenčetu, a onda se desilo nešto što niko nije očekivao - internet je eksplodirao (VIDEO) 20:30
VIP Ovako izgleda ANJA MIT u prvoj šetnji sa sinom: Porodila se pre nepunih mesec dana, a na telu joj zavide sve! (FOTO) 15:01