Roditeljstvo NEVEROVATNO! Evo kako DRUGA TRUDNOĆA menja mozak žene - dešavaju se dve ključne promene 12:51
Medicina Da li DUŽINU ŽIVOTA nasleđujemo od majke ili oca? Dr Stanišić otkriva šta zaista presuđuje dugovečnosti - jedan RODITELJ je ključan 11:40
Roditeljstvo Posle 8 sinova stigla i ćerka: Vesna je MAJKA DEVETORO DECE, nema dadilju, a izgleda kao grom! (FOTO) 19:01
Deca Ne možete pobeći: U ovim godinama počinjemo da oponašamo MAJKU - istraživanje otkrilo kada se to dešava 11:01
Zanimljivosti Majku sa decom u čamcu struja odvukla i ostavila zarobljene: Jedini način da prežive bio je da ona donese NAJTEŽU ODLUKU 11:40
Roditeljstvo Navikavala sina na nošu sa tri meseca i ostavljala ga da SPAVA NAPOLJU: "Vaspitavam dete po pravilima iz 1950-ih!" 15:20
Roditeljstvo Jeleni su branili da usvoji Anju zbog "loših gena", ali ona nije odustala: Posle 15 godina usledio je preokret koji joj je OTVORIO OČI 11:10
Mentalno zdravlje Da li ste LOŠA MAJKA ako volite svoj posao, odgovor PSIHOTERAPEUTA će vas iznenaditi 13:02
Ispovesti Moja devojka liči na moju majku: Svi misle da je to odvratno, ali meni zbog ovoga NIJE 20:01
Novac i karijera Jedna ŽENA je drhtala zbog NOVAKA na tribinama, a onda se pridružila slavlju na TERENU! 15:40
Roditeljstvo Sa 17 je rodila prvog sina i od tad nije stala: Vanesina PRIČA ostavlja bez daha, a tek da vidite koliko ima DECE! (VIDEO) 15:01