Zanimljivosti Prosidba na 443 metra iznad Njujorka koja oduzima dah: Ruski par osvojio vrh Empajer stejt bildinga, pa završio u lisicama 11:01
Ispovesti Brak mi je postao dosadan, pa sam završila sa majstorom za internet: Ne mogu da pogledam muža u oči 22:01
Brak i veze Njegova navika u KUPATILU zgrozila internet: Devojka priznala da razmišlja o raskidu! 21:01
Vaš karakter TEST LIČNOSTI – Optička iluzija otkriva kakvi ste u ljubavi: Prvi utisak pokazuje da li ste racionalni, emotivni ili sanjar u vezama 19:01
Ispovesti Ima 34 godine, a njen verenik skoro 60: Zbog razlike u godinama TRPE UVREDE, ali tvrde da su pronašli PRAVU LJUBAV 21:01
Brak i veze Dobro razmislite pre nego što se prepustite: Ovaj intimni čin obožavaju i žene i muškarci – stručnjaci kažu da je rizičan! 22:01
Brak i veze Gosti zanemeli kada su mladenci ZAPALILI tortu: Nesvakidašnji trenutak sa venčanja postao viralan (VIDEO) 17:01
Ispovesti Moj dečko obožava kada ga VARAM: Moje "švrljanje" je njegova OPSESIJA, osećala sam se loše zbog toga! 21:01