Horoskop Neukrotivi i nepopravljivi: Ova 3 horoskopska znaka najčešće rasturaju brak - promene ne dolaze u obzir! 09:01
Ispovesti RAZVELA sam se zbog njega, obećavao mi je kule i gradove, a onda je sve saznala njegova žena! 22:02
Ispovesti Zatražio sam RAZVOD posle 3 nedelje braka zbog onoga što sam pronašao u njenom telefonu, i to još za NJEGOVE OČI! 21:01
VIP Ovako izgleda bivši muž Megan Markl: Nije htela decu, a kada je saznao da je sa Harijem, otkrio je njeno PRAVO LICE 15:50
Brak i veze BRAK VAM JE NA IVICI: Ovo su znaci UPOZORENJA da vam odnos propada, upozorava ADVOKAT 17:01
VIP Voleo ju je od svoje osme godine, a ZA DAN se RAZVEO od nje: Na kraju ju je opisao u samo 2 reči! (FOTO, GALERIJA) 17:40
VIP Sa 16 godina se udala za 50-godišnjeg glumca: Otkrila je MRAČNE TAJNE braka o kojima je ćutala - "bilo me je STRAH" 11:00
Ispovesti Sa 52 godine postala sam BESKUĆNICA sa četvoro dece: Ispovest žene koja se podigla iz PEPELA! 21:30
VIP Detalji iz života Ane Ivanović: Malo ko zna šta je po obrazovanju, a razvod od Bastijana nije prvi neuspeh u ljubavi 08:35
Zanimljivosti TETKA je usred mog venčanja viknula moje ime - nasmejala sam se, ali to je bio GLAS SA NEBA da prekinem sve! 16:07
VIP Megan Markl sprema PLAN ZA RAZVOD: Svađe sa princom Harijem sve učestalije, kraj je pitanje dana! 13:01
VIP Poznati GLUMAC posle 4 razvoda rekao zbogom braku, pa iznenadio sve: OŽENIO 26 godina mlađu dadilju! (FOTO) 12:15