Deca Ne možete pobeći: U ovim godinama počinjemo da oponašamo MAJKU - istraživanje otkrilo kada se to dešava 11:01
Roditeljstvo Ove 3 stvari sva DECA PAMTE iz detinjstva: Nadmašuju materijalne darove, a toga nismo ni svesni 16:01
Roditeljstvo Koje dete u porodici nosi najveći teret: Preuzima odgovornosti koje mu nisu primerene i roditelji nesvesno svaljuju sve na njih 16:01
Novac i karijera Posle bakine smrti sam našla dnevnik koji je ona vodila o meni, ono što je pisalo u njemu me je pogodilo u srce 20:20
Roditeljstvo OVO JE 8 RAZLOGA ZAŠTO JE VAŽAN ODNOS MAJKE I SINA: Evo na koje sve aspekte njegovog života utiče od detinjstva do zrelog doba! 14:20
Roditeljstvo DA LI STE BILI EMOCIONALNO ZANEMARIVANI U DETINJSTVU? Evo kako da prepoznate zapostavljeno dete u sebi 13:40
Novac i karijera BIZARNA IDEJA KOJA JE ZGROZILA MREŽE: Kažu da će joj uništiti život ako izabere OVO ime za bebu – prijateljica je očajna! 19:20
VIP OVAKO JE KEJT MIDLTON ŽIVELA PRE UDAJE ZA PRINCA: Cure detalji iz prošlosti princeze od Velsa, a zbog ovoga je putovala u Čile! 10:20