Nega Bila je ZVEZDA devedesetih, a danas, u 57. godini, pleni PRIRODNOM lepotom: Otkrivamo njene jednostavne, ali efikasne bjuti TRIKOVE 07:15
Prirodom do zdravlja Ovo je OMILJENO voće Kejt Midlton: Pravi je PRIRODNI izvor vitamina C i snage za ceo organizam 10:20
Medicina Postoji TRENUTAK kada počinjemo da STARIMO BRŽE - evo kada se to najčešće dešava i šta prvo strada 13:01
Citat dana Zabavno je stariti. To je olakšanje. A u određenim godinama samo izgledamo mlađe i svežije bez šminke. Ovo sam ja 08:30
Citat dana Mene zanima samo kako da ostarim dostojanstveno, ne želim da izgledam kao voštana figura 08:30
VIP Bila je MEGALEPOTICA u "Ptice umiru pevajući", a sada je na meti kritika jer stari prirodno - ali ona ima moćan odgovor 17:01
Horoskop Ova 2 horoskopska znaka TEŠKO PROLAZE U MLADOSTI, ali im se život potpuno menja s godinama! 09:01
Citat dana Muškarci ostare, pa ih i dalje volimo. Želim da budem kao muškarac. Ne želim zahvate da bi me smatrali lepom 09:25
VIP Demi Mur šalje snažnu poruku ženama: Ko misli da starost znači manje života, manje radosti - greši! 09:40